Forum Biostem, pareri Biostem BIOSTEM Forum
BIOSTEM
Produse BioNatura Plus
PROMOTIE
promotie bionatura
Despre BIOSTEM

BIOSTEM Forum


          "Medicul mi-a recomandat Biostem pentru baietul meu de cinci anisori, ca sa il feresc de raceli, insa, citind despre numeroasele calitati ale acestui produs, am considerat ca este mai bine sa il folosesc si eu, impreuna cu sotul meu. Rezultatele au fost uimitoare, baietelul meu nu a racit deloc, iar noi ne simtim foarte bine si suntem plini de energie, cu toate ca nu luam vitamine. Este un produs exceptional si va recomand sa il incercati. "

Florica D., Targoviste, 42 de ani


          "Sufeream de dureri groaznice ale articulatiilor si imi era tot mai greu sa ma misc, fara sa ma doara gatul, capul, bratele sau picioarele. Timp de ani de zile, la fiecare cateva saptamani viata mea era un cosmar, pana am descoperit Biostem. Dupa ce am urmat  un tratament cu acest produs pentru o perioada de sase luni, am putut sa ma bucur de o viata normala, fara dureri. Durerile au incetat din prima luna de tratament, iar acum ma simt foarte bine. A folosit si sotia mea acest produs si este uimita de efectele pozitive pe care le detine."

Catalin C. Bucuresti, 54 de ani


         "De 10 ani sufar de hipertensiune arteriala si hipercolesterolemie, iar de cativa ani am fost diagnosticat cu steatoza hepatica. Cu toate ca am urmat numeroase tratamente in tot acest timp, starea mea de sanatate nu s-a imbunatatit, iar numarul mare de pastile pe care le luam zilnic, mi-au afectat ficatul. La recomandara unui prieten, am urmat un tratament cu Biostem, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Astfel, dupa doua luni am inceput sa ma simt mai bine, iar analizele la ficat au iesit bine. Colesterolul si tensiunea arteriala au scazut, iar acum ma simt extraordinar. Este un produs foarte bun".

Marius P. Constanta, 55 de ani